Mentalisták lepleztek le egy ukrán gyilkost

Vágólapra másolva!
Életfogytiglant szabott ki az ukrán bíróság arra a gyilkosra, aki parafenoménok segítségével került rendőrkézre Zaporizzsjában.
Vágólapra másolva!

A nyomozók annak a bányatónak a mélyén találták meg az évek óta eltűntként keresett állapotos fiatalasszony holttestét, ahová az áldozat barátnői által felbérelt „látók" elvezették őket. A holttest körme alatt talált bőrfoszlányok megegyeztek a nő korábbi élettársának DNS-mintájával.

Egymástól függetlenül láttak

A vállalkozóként dolgozó, 7 hónapos várandós hölgynek három éve veszett nyoma. Mivel a holtteste nem került elő, a rendőrség eltűntnek nyilvánították. A hosszas bizonytalanságot megelégedve az áldozat barátnői parafenoménok segítségét kérték, akik rövidesen – egymástól függetlenül – megnevezték az eltűnt nő holttestének helyét, és azt is megmondták, hogy ki okozta a halálát.

Forrás: TSZN

Innen már egyszerű volt

A család nyomására rendőrségi búvárok átkutatták a megjelölt bányatavat, amelynek mélyén meg is találták a megfojtott áldozatot. A további nyomozás ettől kezdve már egyszerű volt, a nő korábbi élettársa rövidesen beismerő vallomást tett – adta hírül a TSZN hírműsor.