Bono balesetet szenvedett

bono
bal könyöke most "titánból van", amit sem Jimmy Page, sem Egde, és egyetlen más ismert gitáros sem mondhat el magáról
Vágólapra másolva!
Biciklis balesetet szenvedett Bono a New York-i Central Parkban. A U2 együttes frontemberének megsérült a karja, ezért a banda elhalasztja tervezett tévészereplését.
Vágólapra másolva!

Az együttes vasárnap hozta nyilvánosságra a honlapján, hogy Bono "karja megsérült, amikor kerékpárjával elesett a Central Parkban". A közlemény szerint műtétre is szükség lesz, hogy rendbe jöjjön. A posztban, amit a gitáros The Edge, a basszusgitáros Adam Clayton és a dobos Larry Mullen jegyzett, arról nem írtak, hogy mikor és hogyan történt a baleset.

Bono Forrás: AFP/Andrew Cowie

Az együttes tagjai jelezték, hogy át kell szervezniük tervezett egyhetes fellépésüket az NBC televízió Tonight Show című műsorában. A tévécsatorna szóvivője is megerősítette, hogy Bonóék a héten mindennap Jimmy Fallon vendégei lettek volna, de a fellépésüket elhalasztották a baleset miatt.

Az ír zenészre rájár a rúd mostanában, a múlt héten a magánrepülője csomagterének fedele esett ki landolás közben a berlini repülőtér közelében, de szerencsére ez nem okozott balesetet. Bono a Bambi-díjak átadására érkezett Berlinbe, ahol csütörtökön együttesével koncertet is adott.