Életéért küzd a második legszexibb fenék tulajdonosa

HORIZONTAL
Andressa Urach (R) from Santa Catarina state and Camila Vernaglia from Sao Paulo state celebrate after finishing in 2nd and 3rd place during the Miss Bumbum pageant in Sao Paulo on November 30, 2012. All eyes are on Brazil's annual Miss Bumbum pageant in Sao Paulo on November 30 to select the nation's sexiest female rear end. AFP PHOTO/Yasuyoshi CHIBA
Vágólapra másolva!
A 27 éves modell korábban két különböző anyaggal is feltöltette combja felső részét, így emelve meg a fenekét. Ezeket a folyadékokat szerette volna eltávolíttatni, mivel nem szívódtak fel megfelelően, és kikezdték a combizmait.  
Vágólapra másolva!

A rothadásnak indult izomzat rosszul reagált az operációra, és elfertőződött. Andressa Urach barátja újságíróknak beszélt arról, hogy a modellt hónapok óta fájdalmak gyötörték. „Úgy járt a plasztikai sebészhez, mintha bevásárolni mennénk. Megcsináltatta az ajkát, az állát, az orrát és több más testrészét is” – mondta.

A kép jobb oldalán Andressa Urach. Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

Andressa Urachot mesterséges kómában tartják az orvosok, akik csak bizakodni tudnak, hogy a fiatal hölgy képes lesz megbirkózni a fertőzéssel. A modell a feneke mellett azzal is ismertté vált, hogy állítása szerint viszonya volt Cristiano Ronaldóval. Ezt a sztárfocista határozottan cáfolta.