Negyedmilliót falt fel a torkos orosz macska

Vágólapra másolva!
Mintegy 60 ezer rubel, azaz több mint 260 ezer forint összegű tengeri ínyencséggel lakott jól egy kóbor macska a vlagyivosztoki nemzetközi reptér termináljának büféjében.
Vágólapra másolva!

Garfield távoli rokona Mikulás éjjelén surrant be a repülőtér tengeri herkentyűket kínáló exkluzív büféjének hűtőpultjába. Hollywoodi fajtársához hasonlóan először ő is alapos válogatásba kezdett. Karmai bevetésével szinte az összes ott heverő finomság vákuumcsomagolását felbontotta, majd alapos szaglálódás és előkóstolás után választotta ki az igazán fogára valót.

A négy lábon járó egérfogó garázdálkodását videóra rögzítő szemtanúk beszámolója szerint, bár az ömlesztett fekete kaviárba is belenyalt, az ínyenc macsek végül egy különleges eljárással füstölt kalmárt fogyasztott el, amit egy szárított lepényhallal nyomtatott le, majd elégedett dorombolással távozott.

A macska egy valódi gourmand volt

A büfé tulajdonosa, aki a történtek után pár perccel került elő, jajveszékelve állapította meg, hogy a legkényesebb gourmandok ízlését is lepipáló nyávogó összesen 60 ezer rubel összegű kárt okozott az üzletének, amit ő a terminál üzemeltetőjén szándékszik behajtani. A nemzetközi repülőterek esetében ugyanis a tulajdonos köteles gondoskodni a létesítmény rágcsáló- és egyéb kártevő-mentesítéséről.

Az utóbbi viszont azzal próbál védekezni, hogy a vlagyivosztoki Garfield-rokon alighanem valamelyik utas poggyászából lógott meg, így neki kellene felelnie a kedvence által okozott károkért.