Halálra itta magát a brit képviselő

Jim Dobbin
Vágólapra másolva!
Hivatalos vacsora után, alkoholmérgezésben meghalt egy brit parlamenti képviselő. Jim Dobbin szervezete nem bírta, hogy a lengyelországi túrán minden fogás után meg kellett innia egy pohár töményet. 
Vágólapra másolva!

Belehalt az Európa Tanács vacsorájába egy brit politikus. Jim Dobbin, munkáspárti képviselő egy lengyelországi tanulmányúton vett részt Slupsk városában. Az egyik hagyományos vacsorán minden fogás mellé meg kellett inniuk egy pohár töményet, ami később halálosnak bizonyult.

Szédülni kezdett vacsora után

A 73 éves férfi felesége a BBC-nek elmondta, hogy férje szédülni kezdett a vacsora után, ezért barátai felkísérték a szállodai szobájába, és lefektették, hogy aludja ki magát. Az asszony később utánament, de aggódni kezdett, amikor nem tudta felébreszteni. A férfi másnap kora reggel, a kórházban halt meg.

A halottkémi jelentés szerint Jim Dobbin vérének alkoholszintje ötszöröse volt a Nagy-Britanniában vezetéshez megengedettnek. A tüdejében ételmaradékot is találtak.

Tökéletes nap után

„Egy tökéletes nap után halt meg. Jim soha nem pihent, mindig elfoglalt volt, halála után pedig 940 részvétnyilvánító lapot kapott szerte a világból” – emlékezett férjére Mrs. Dobbin.