A tanáriban feküdt le diákjával a felvilágosító tanár

2015.01.24. 23:04

Nemi erőszak miatt áll bíróság elé egy középiskolai tanár az USA Oklahoma államában. A 32 éves nő egy 18 éves diákkal létesített nemi kapcsolatot, amit tiltanak a helyi törvények. A viszony hetekig tartott.

Nemi erőszakkal gyanúsítanak egy középiskolai tanárt az USA Oklahoma államában. A vád szerint a 32 éves nő szexuális kapcsolatot létesített egyik 18 éves diákjával. A néhány hete tartó viszony során többször is lefeküdt vele, hol saját otthonában, hol pickupjában, illetve két alkalommal az iskolában, a tanári szobában.

A törvénytelen viszonynak - Oklahoma államban, ahol az eset történt 21 év alatti diák és felnőtt tanár között tiltott a nemi kapcsolat - a fiú vetett véget, aki beszámolt a rendőröknek kettejük intim kapcsolatáról.

A házas, és gyerekes tanárnő írásos vallomásban, sajnálkozva ismerte el a viszonyt. „Szörnyű hibát vétettem.” A nőt őrizetbe vették, kihallgatták, majd tízezer dolláros óvadék ellenében szabadlábra helyezték.

A nő háztartástant tanított és szexuális felvilágosító órát is tartott Waynoka-i iskolában, ahol az eset történt - jelentette a Wtkr.com helyi hírcsatorna.