Őrizetbe vettek egy matematika-tanárnőt az Egyesült Államokban, mert szexuális kapcsolata volt az egyik 15 éves tanítványával. A floridai Megan Connors mindent megtett azért, hogy minél több időt tölthessen a kamasszal. Egy gyors légyott érdekében még az óráról is kikérte tanítványát.

A 30 éves floridai matematika-tanárnő, Megan Connors többször kikérte az óráról a diákot. Ilyenkor vagy elvonultak egy eldugott iskolai helyiségbe, vagy az autójával hazavitte a fiút, és otthon tartotta meg a sajátos „korrepetálást” – értesült a Tampa Tribune

Megan Connors többször kikérte kedvenc diákját az órárólForrás: Plant City Rendőrség

Megan Connorst konkrétan hét eset miatt akarják felelősségre vonni. A nő múlt augusztusban érkezett a Plant Cityben lévő középiskolába. Más áldozatáról nem tudnak.

Magyarországon is hallani hasonló esetekről. Diákokat molesztált az ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnáziumának egykori magyartanára, Sipos Pál is. Erről bővebben korábbi cikkünkben olvashat. Nemrégiben írtunk arról, hogy Sipos tanárként kihasználta a pozíciójából fakadó hatalmi helyzetét. Ezt a cikkünket ide kattintva olvashatja el.