Itt a bizonyíték arra, hogy a férfiak nem szexmániások

Asking 100 Guys For Sex
Vágólapra másolva!
Véletlenszerűen szólította le a férfiakat az utcán egy lány, és azt kérdezte tőlük, hogy van-e kedvük egy kiadós szeretkezéshez. Összesen száz pasinak tette fel a kérdést. 
Vágólapra másolva!

Merész és egyben érdekes kísérletre vállalkozott Andrea Wendel. A bevállalós lány az ismert videomegosztó portálra korábban is töltött már fel hasonlóan provokatív témájú felvételeket. Most arra kereste a választ, hogy hány férfi bújna vele ágyba.

Sokan azonnal igent mondtak a szokatlan felkérésre, de a legtöbben értetlenül álltak előtte. A videó angolul van, de önmagáért beszél, így a "yes" (igen) és a "no" (nem) válaszokon kívül lényegében nem kell mást megérteni. És hogy mi lett a végeredmény?

Kevesen éltek a lehetőséggel

Nos, a megkérdezett 100 férfi közül 30 mondott igent és 70 nemet. Vagyis több mint kétharmaduk visszautasította a "légyottot". Bár a videóból nem derül ki, azok, akik igent mondtak, végül nem vonulhattak el egy meghittebb helyre a hölggyel, Andrea a felkérést követően közölte velük, hogy pusztán csak egy kísérlet alanyai voltak.