Meglepte a kórház előtt várakozókat a hercegi pár

Vágólapra másolva!
Váratlan ajándékban volt részük azoknak a táborozóknak, akik a kórház előtt várják Vilmos herceg és hitvese, Katalin hercegnő második gyermekének érkezését, kedden ugyanis a hercegi házaspár reggelivel kedveskedett nekik.
Vágólapra másolva!

Cambridge hercegnője az észak-londoni St. Mary's kórház szülészeti magánklinikáján hozza világra másodszülöttjét, udvari illetékesek félhivatalos utalásai szerint valószínűleg ezen a héten.

A hercegi pár elsőszülött gyermekével, Györggyel Forrás: AFP/John Stillwell

A Paddington városrészben működő patinás klinika bejáratával szemközti járdán már napok – esetenként hetek – óta lelkes alattvalók kis csoportja táborozik, várva a legújabb herceg vagy hercegnő megszületését.

Meghatódtak

A Kensington-palota – a házaspár londoni rezidenciája – kedden közölte, hogy a negyedik házassági évfordulóját ünneplő Vilmos és Katalin látta a táborozókról szóló híradásokat, és nagyon meghatotta őket a kitartásuk, ezért hálából kedden reggelit szállíttattak nekik a helyszínre.

Rózsaszín szalag

A kórház előtt várakozók egyike a Sky hírtelevíziónak elmondta, hogy az édes péksüteményekből álló reggeli rózsaszínű szalaggal átkötött dobozokban érkezett. Hozzátette: a rózsaszínű szalagból a táborozók arra a következtetésre jutottak, hogy Katalin hercegnő leánygyermeket vár. Az udvar többször is hangoztatott hivatalos álláspontja mindazonáltal az, hogy a hercegi házaspár nem tudja második gyermeke nemét.

Mikor születik meg végre Katalin hercegné második kisbabája?http://www.life.hu/csalad/20150427-beinditjak-a-szulest-amennyiben-2-heten-belul-nem-szuletik-meg-katalin-hercegne-masodik-gyermeke.htmlFertőzött a kórház, ahol Katalin hercegnő fog szülnihttp://www.life.hu/news/20150426-fertozott-a-korhaz-ahol-katalin-hercegno-fog-szulni.htmlKatalin hercegnő hétfőn babakelengyét vásárolgatotthttp://www.life.hu/csalad/20150425-katalin-hercegno-hetfon-babakelengyet-vasarolgatott.html