Harry herceg szívesen felkészíti az unokahúgát az életre

2015.05.03. 08:10

Vilmos herceg telefonon közölte kislánya születésének hírét az öccsével, aki Ausztráliában vesz részt az SAS kiképzésén. Harry herceg felajánlotta, hogy a szárnyai alá veszi az unokahúgát.

Harry szívesen felkészíti a kis hercegnőt arra, hogyan legyen a trón tökéletes második számú várományosa a bátyja után, ha eljön az idő. A Hollywood Life udvari körökből szerzett információja szerint ezzel már a baba születése előtt is viccelődött Katalinnal és Vilmossal.

A kislány nevét hamarosan nyilvánosságra hozzákForrás: AFP/Ben Stansall

A tökéletes második

Az informátor elmondta a lapnak, hogy Vilmos azonnal felhívta az öccsét az örömhírrel, Harry pedig már alig várja, hogy hazatérjen, és láthassa az unokahúgát.

„Harry emlékeztette a bátyját, hogy ha valaki, akkor ő aztán tudja, milyen pót-trónörökösnek lenni, és a hercegnő valószínűleg éppen annyira fogja élvezni ez ezzel járó felelőtlen életet, ahogyan ő is tette. Még meg is fenyegette a bátyját, hogy a szárnyai alá veszi a kislányt, mire Vilmos nevetve vágott vissza: azt már nem” – állítja a bennfentes.

A kis hercegnő jelenleg a bátyja, György herceg után a negyedik a trónutódlási sorban, és éppen a nagybátyját utasította egy hellyel maga mögé.

A hercegi pár büszkén mutatta be a kislánytForrás: AFP/Leon Neal

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK