Harry herceg szívesen felkészíti az unokahúgát az életre

Katalin hercegnő szülés
Britain's Prince William, Duke of Cambridge, and his wife Catherine, Duchess of Cambridge show their newly-born daughter, their second child, to the media outside the Lindo Wing at St Mary's Hospital in central London, on May 2, 2015. The Duchess of Cambridge was safely delivered of a daughter weighing 8lbs 3oz, Kensington Palace announced. The newly-born Princess of Cambridge is fourth in line to the British throne. AFP PHOTO / LEON NEAL
Vágólapra másolva!
Vilmos herceg telefonon közölte kislánya születésének hírét az öccsével, aki Ausztráliában vesz részt az SAS kiképzésén. Harry herceg felajánlotta, hogy a szárnyai alá veszi az unokahúgát.
Vágólapra másolva!

Harry szívesen felkészíti a kis hercegnőt arra, hogyan legyen a trón tökéletes második számú várományosa a bátyja után, ha eljön az idő. A Hollywood Life udvari körökből szerzett információja szerint ezzel már a baba születése előtt is viccelődött Katalinnal és Vilmossal.

A kislány nevét hamarosan nyilvánosságra hozzák Forrás: AFP/Ben Stansall

A tökéletes második

Az informátor elmondta a lapnak, hogy Vilmos azonnal felhívta az öccsét az örömhírrel, Harry pedig már alig várja, hogy hazatérjen, és láthassa az unokahúgát.

„Harry emlékeztette a bátyját, hogy ha valaki, akkor ő aztán tudja, milyen pót-trónörökösnek lenni, és a hercegnő valószínűleg éppen annyira fogja élvezni ez ezzel járó felelőtlen életet, ahogyan ő is tette. Még meg is fenyegette a bátyját, hogy a szárnyai alá veszi a kislányt, mire Vilmos nevetve vágott vissza: azt már nem” – állítja a bennfentes.

A kis hercegnő jelenleg a bátyja, György herceg után a negyedik a trónutódlási sorban, és éppen a nagybátyját utasította egy hellyel maga mögé.

A hercegi pár büszkén mutatta be a kislányt Forrás: AFP/Leon Neal