Sportrepülőgép zuhant le Tokióban

This aerial image shows the tail (C) of a light plane sitting beside a burnt out house after the plane crashed into a residential area in Tokyo on July 26, 2015. The light single-engine plane crashed into a residential area in Tokyo, setting fire to several houses and reportedly killing three people. JAPAN OUT AFP PHOTO / JIJI PRESS
Vágólapra másolva!
Lezuhant egy sportrepülőgép vasárnap a japán főváros egyik lakónegyedében, és több épületben, járműben tüzet okozott. A balesetben három ember vesztette életét.
Vágólapra másolva!

Az ötüléses gép nem sokkal korábban szállt fel a repülőtérről.

A tűzoltók azt közölték a Reuters és a Kyodo szerint, hogy a gép roncsai közül és az egyik megrongálódott épületből is kimentettek egy-egy válságos állapotú, eszméletlen személyt. Legalább három ház és két autó égett.

Három ember vesztette életét Forrás: AFP/Jiji Press

Három halott

Az AFP és a Hszinhua három halálos áldozatról számolt be a japán NHK közszolgálati tévé jelentése alapján.

Ketten a gépen voltak, egy ember pedig az egyik épületben, amelyre ráesett a légi jármű. Van egy negyedik áldozat is e jelentések szerint, aki viszont életben maradt - közölte a tévé.

A gép a Tokió peremén található Csofu negyedben zuhant le, amelynek van egy főleg sportrepülőgépeket kiszolgáló légikikötője.