Egy államfővel is találkozott Kazanyban Orbán

2015.08.07. 20:26

Nem csak a vizes sportok érdeklik a Kazanyban tartózkodó Orbán Viktort: a magyar kormányfő ma Tatárföld köztársasági elnökével találkozott, vasárnap pedig az orosz miniszterelnökkel tárgyal.

Politikai témájú találkozót is beiktatott programjába a Kazanyban tartózkodó magyar miniszterelnök, aki részt vesz a vizes világbajnokság hivatalos záróeseményein. Pénteken Tatárföld köztársasági elnökével találkozott Orbán Viktor.

Rusztam Minnyihanov, Tatárföld Köztársasági elnöke fogadja Orbán Viktor miniszterelnökötForrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda / Burger Barna

Rusztam Minnyihanov, az Oroszországi Föderációhoz tartozó Tatárföld Köztársasági elnöke fogadta pénteken Orbán Viktor miniszterelnököt, aki vasárnap pedig Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnökkel folytat majd munkamegbeszélést.

Mint arról az Origo is beszámolta magyar és az orosz miniszterelnök találkozóján a két ország kapcsolatainak aktuális kérdéseit tekintik át. Orbán egyébként a vizes világbajnokság utolsó napján átveszi a következő, 2017-es vb-t rendező országnak járó FINA-zászlót.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK