Beismerte két eltűnt kisfiú megölését a német férfi

eltünt menekült egyerek
People leave candles and flowers at a make shift memorial site for the missing four-year-old asylum-seeker Mohamed at the State Office of Health and Social Affairs in Berlin (LAGeSo) on October 29, 2015 in Berlin. A 32-year-old man was arrested in connection with the disappearence of the boy after the body of a child was found in his car. AFP PHOTO / TOBIAS SCHWARZ
Vágólapra másolva!
Két elrabolt kisfiú meggyilkolását ismerte be egy 32 éves német férfi. Az egyikük a négyéves Mohamed Januzi, az ő holttestét a férfi kocsijának csomagtartójában találták meg. A másik a hatéves Elias, a férfi azt mondta, a holttestét egy veteményeskertben ásta el. A rendőrség szerint az emberrablásokat és a gyilkosságokat szexuális indítékból követte el.
Vágólapra másolva!

Beismerte, hogy megölte és egy veteményeskertben elásta a júliusban eltűnt hatéves Eliast az a német férfi, akit egy másik kisfiú, Mohamed Januzi meggyilkolásával is gyanúsítanak, írja a Süddeutsche Zeitung. A lap azt írja, a rendőrség szerint a férfi, Silvio S. szexuális indíttatásból gyilkolta meg a két gyereket.

A kamerák felvették az emberrablást

A négyéves Mohamed Januzit október elsején rabolták el egy berlini menekültközpont elől. A kisfiú több mint egy évvel korábban érkezett Németországba a családjával Bosznia-Hercegovinából. Több térfigyelő kamera is rögzítette, ahogy a kisfiút egy férfi kézen fogva elvezeti a központ elől.

Térfigyelő kamerák előtt rabolta el a kisfiút Forrás: AFP/Tobias Schwarz

A szülei ismerték fel

A rendőrség nyilvánosságra hozta a felvételeket, Silvio S.-t a szülei ismerték fel a videókon. Értesítették a rendőrséget,

a 32 éves férfit a szülei házában tartóztatták le,

ellenállást nem tanúsított. A kocsija csomagtartójában megtalálták Mohamed holttestét.

Beismerő vallomást tett

A kihallgatáson megmutatták neki Elias fényképét, akkor ismerte be, hogy a hatéves kisfiút is ő rabolta el. Azt is beismerte, hogy meggyilkolta, a holttestét pedig egy veteményeskertben ásta el. Elias júliusban tűnt el a szülei potsdami háza elől.