Kötéllel a bokáján ugrott le egy épület tetejéről egy lány Oroszországban, de a földbe csapódott, mert túl hosszú volt a kötél. Az ugrásra semmiféle engedélye nem volt a társaságnak.

Még mindig az intenzív osztályon van az a lány, aki az oroszországi Murmanszk városában ugrott le egy romos tíz emeletes épület tetejéről kötéllel a bokáján, és

a földbe csapódott.

A szerencsétlenül járt lány eredeti terve az volt a brit Mirror szerint, hogy bungee jumpingol egyet: rugalmas kötelet rak a lábára, ami a becsapódás előtt visszarántja majd. A megrázó videón látszik, hogy a mutatvány nem sikerült: a lányt már csak azután rántja vissza a kötél, hogy földet ért.

A Mirror úgy tudja, hogy a szerencsétlenül járt lány neve Kszenija, és 19 éves. Az épület, amiről leugrott, 33 méter magas. A videó készítőjétől azt is megtudta a lap, hogy a videó készítője - aki a felvételen jól hallhatóan ugrásra biztatja a lányt -

egyből hívta a mentőket a becsapódás után.

A férfi le is ment a lányhoz, aki nem volt eszméleténél.

A társaságnak nem volt engedélye az ugrásra. Miután a szerencsétlenül járt lányt életveszélyes sérülésekkel kórházba vitték, az épületre felmászó társaság többi tagját meg is büntették. A Mirror úgy tudja, hogy 900 rubeles, nagyjából négyezer forintos bírságot kaptak. A hatóságok az eset után balesetveszélyre figyelmeztető táblákat is kiraktak.