Charlie Sheen leszámolna az AIDS-szel

2015.12.24. 10:37

Rossz fickóval húzott ujjat az AIDS: Charlie Sheen minden tőle telhetőt megtesz a betegség elleni gyógyír felkutatásáért, ezt már anyjának is megígérte. Kérdés, hogy bejelentése vigasztalja-e azokat, akiket az utóbbi években megfertőzhetett.

Odacsapna az AIDS-nek Charlie Sheen: a zűrös életviteléről ismert, HIV-pozitív filmsztár anyjának ígéretet tett, hogy minden erejével és forrásával küzdeni fog, hogy mielőbb megtalálják a betegség ellenszerét.

Sheen bekeményít

"Addig megyek előre, amíg nem történik valamilyen felfedezés az ügyben" - mondta a Két pasi - és egy kicsi sztárja a The National Enquirer-nek adott interjúban.

Legyen olcsó is

Charlie Sheen novemberben beszélt először HIV-fertőzöttségéről, amiről egyébként már négy éve tudott. A színész havonta 4000 dollárt költ a kórt féken tartó gyógyszerekre, de tisztában van vele, hogy ez sokak számára megfizethetetlenül nagy összeg.

Sheen ígéri, minden tőle telhetőt megtesz a hatékony és olcsó AIDS-gyógyszer megtalálásáértForrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Hubert Boesl

Épp ezért szeretne részt venni a hatékony és mindenki számára elérhető ellenszer kifejlesztésében, írja honlapján a CBS News.

Már perelik

Sheen fogadalma valószínűleg kevés lesz azoknak, akiket tudtukon kívül megfertőzhetett: volt menyasszonya,

a pornószínésznő Cottine Ross már be is perelte a filmsztárt,

amiért eltitkolta előle fertőzöttségét, és így éltek nemi életet. Charlie Sheen rajta kívül másoknak is átadhatta a vírust, hiszen saját bevallása szerint is gyakran vett rész gruppenszexben, és fizetett prostituáltaknak.