Dinnyével várták Orbánt Indonéziában

2016.02.02. 14:07

Viktor Orban, welcome! - ez volt abba a görögdinnyébe faragva, amivel a magyar miniszterelnököt köszöntötték Indonéziában. Orbán Viktor februárban még megfordul Brüsszelben és Moszkvában is.

A hatalmas portrékép után most egy művészien kifaragott görögdinnyével köszöntötték Orbán Viktort Indonéziában. A képet a magyar miniszterelnök osztotta meg a Facebook oldalán. 

#yogyakarta #indonesia #melon

Közzétette: Orbán Viktor – 2016. február 2.

A kormányfő január végén járt Mongóliában járt, ahol a mínusz 32 fokos hidegben szintén igen meleg fogadtatásban volt része. 

Közzétette: Orbán Viktor – 2016. január 27.

Sűrű a programja

Orbán ebben a hónapban sokat fog utazni. Január végén Szófiában volt egy egynapos látogatáson, a héten pedig három napra Indonéziába utazott. A minszterelnököt ide elkísérte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter és Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter is.

Február 15-én a magyar kormányfő Csehországban vesz részt a visegrádi országok rendkívüli csúcstalálkozóján, ahol a migráció lesz a fő téma. 

Ezután, február 17-én megy Moszkvába, ahol Vlagyimir Putyin orosz elnökkel is tárgyal; majd Brüsszelben az Európai Tanács ülésén vesz részt február 18-19-én, ahol a brit EU-tagság mellett szintén a migráció lesz a fő téma.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK