Két diáklány meghalt egy iskolai lövöldözésben Arizonában

2016.02.12. 20:51

Meghalt két tizenöt éves diáklány egy iskolai lövöldözésben az arizonai Glendale-ben. Egyelőre nem tudni, hogy gyilkosság vagy öngyilkosság történt.

Lövöldözés volt egy arizonai középiskolában pénteken délelőtt. Két diáklány meghalt, de egyelőre nem tudni pontosan, hogy mi történt. Az is elképzelhető, hogy öngyilkosságot követtek el.

Az arizonai Glendale egyik középiskolájában dördültek el a lövések. A rendőrség az értesítés után perceken belül kiszállt, és lezárta az iskolát és a környéket.

Tracey Breeden rendőrségi szóvivő szerint a nyomozás megkezdődött, de egyelőre nem tudni, hogy gyilkosság vagy öngyilkosság történt-e, és gyanúsított sincs.Két tizenöt éves diáklány az áldozat, holttestüket az iskola melletti kávézóban találták meg. A pisztolyok, amelyekből a lövéseket leadták, mellettük hevertek.

Egyelőre még azt sem tudják, hogy az áldozatok barátok voltak-e, vagy rokonok, egyáltalán milyen kapcsolatban álltak egymással.

A kétezer diákot oktató iskola többi tanulója nincs veszélyben, és a rendőrség közlése szerint a környék is biztonságos. Mindazonáltal az iskolát pénteken zárva tartják. Arizona kormányzója, Doud Ducey azonnal részvétét fejezte ki a történtek miatt a diáklányok hozzátartozóinak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK