Már a farokméretnél tart az amerikai elnökválasztási vita

2016.03.04. 12:36

Detroitban rendezték meg az amerikai republikánus párti elnökjelölt-aspiránsok újabb országos tévévitáját, már csak négy résztvevővel. A vitán szóba került a jelöltek nemi szervének mérete is.

Donald Trump megnyugtatta a hallgatóságot: nincs semmi baj a nemi szerve méretével.

A vulgáris vitát kivételesen nem ő kezdte: Marco Rubio floridai szenátor, aki az ingatlanmágnás éles bírálatával próbálja felhívni magára a figyelmet, egy február végi, salemi kampánygyűlésén felvetette: Trumpnak „kicsik a kezei”, ami a hiedelmek szerint azt jelentheti, hogy egy bizonyos egyéb szerve is méreten aluli lehet.

„Kicsi Marco” és Donald Trump rendben lévő kezeForrás: MTI/AP/Paul Sancya

Nézzék meg ezeket a kezeket

Trump természetesen leütötte a labdát, mint az alábbi videóban is látható. „Belekötött a kezeimbe. Soha senki nem kötött bele a kezeimbe. Nem is hallottam még ilyesmiről. Nézzék meg ezeket a kezeket? Tényleg kicsik?”

„És azt sugallta, hogy ha a kezem kicsi, akkor valami másnak is kicsinek kell lennie. Biztosíthatom önöket, semmi gond nincs vele. Garantálom” – jelentette ki, majd jelentőségteljesen többször is csak „kicsi Marcóként” emlegette a vita folyamán a szenátort.

Az asszony kínban van

A kéztémáról Trump a vita után sem szállt le, újságírók előtt ismét bizonygatni kezdte, hogy minden rendben van a méreteivel.

Azzal hencegett, hogy ezekkel a kezekkel 260 méterre el tudja ütni a golflabdát, majd addig heccelte az egyik jelen lévő magas, nagydarab riportert, míg az össze nem mérte vele a kezét – és az övé bizonyult nagyobbnak.

„Látják? Ide nézzenek! Hah! Minden rendben a kezemmel” – idézte a szavait a brit Daily Mail, kiemelve, hogy a felesége, Melania közben végig ott állt ugyan mellette, de tüntetően félrefordította a tekintetét.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK