Már a farokméretnél tart az amerikai elnökválasztási vita

szuperkedd
VALDOSTA, GA - FEBRUARY 29: Republican presidential candidate Donald Trump speaks to supporters during a rally at Valdosta State University February 29, 2016 in Valdosta, Georgia. On the eve of the Super Tuesday primaries, Trump is enjoying his best national polling numbers of the election cycle, increasing his lead over rivals Sens. Marco Rubio (R-FL) and Ted Cruz (R-TX). Mark Wallheiser/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Detroitban rendezték meg az amerikai republikánus párti elnökjelölt-aspiránsok újabb országos tévévitáját, már csak négy résztvevővel. A vitán szóba került a jelöltek nemi szervének mérete is.
Vágólapra másolva!

Donald Trump megnyugtatta a hallgatóságot: nincs semmi baj a nemi szerve méretével.

A vulgáris vitát kivételesen nem ő kezdte: Marco Rubio floridai szenátor, aki az ingatlanmágnás éles bírálatával próbálja felhívni magára a figyelmet, egy február végi, salemi kampánygyűlésén felvetette: Trumpnak „kicsik a kezei”, ami a hiedelmek szerint azt jelentheti, hogy egy bizonyos egyéb szerve is méreten aluli lehet.

„Kicsi Marco” és Donald Trump rendben lévő keze Forrás: MTI/AP/Paul Sancya

Nézzék meg ezeket a kezeket

Trump természetesen leütötte a labdát, mint az alábbi videóban is látható. „Belekötött a kezeimbe. Soha senki nem kötött bele a kezeimbe. Nem is hallottam még ilyesmiről. Nézzék meg ezeket a kezeket? Tényleg kicsik?”

„És azt sugallta, hogy ha a kezem kicsi, akkor valami másnak is kicsinek kell lennie. Biztosíthatom önöket, semmi gond nincs vele. Garantálom” – jelentette ki, majd jelentőségteljesen többször is csak „kicsi Marcóként” emlegette a vita folyamán a szenátort.

Az asszony kínban van

A kéztémáról Trump a vita után sem szállt le, újságírók előtt ismét bizonygatni kezdte, hogy minden rendben van a méreteivel.

Azzal hencegett, hogy ezekkel a kezekkel 260 méterre el tudja ütni a golflabdát, majd addig heccelte az egyik jelen lévő magas, nagydarab riportert, míg az össze nem mérte vele a kezét – és az övé bizonyult nagyobbnak.

„Látják? Ide nézzenek! Hah! Minden rendben a kezemmel” – idézte a szavait a brit Daily Mail, kiemelve, hogy a felesége, Melania közben végig ott állt ugyan mellette, de tüntetően félrefordította a tekintetét.