Társkereső kimondottan Trump-gyűlölőknek

2016.05.11. 13:50

Kanadába menekülhetnek azok az amerikaiak, akik nem akarnak Donald Trump elnöksége alatt élni. Társkereső internetes oldalon találhatják meg ehhez a párjukat.

Az oldalt egy 25 éves texasi fiatalember találta ki azzal a céllal, hogy az érdeklődők megtalálhassák „az ideális kanadai partnert, és így megmenekülhessenek Trump elnökségének mérhetetlen borzalmától”.

Az ötletet az adta, hogy austini barátai sorra azzal fenyegetőznek: átköltöznek a határ északi oldalára, ha az ingatlanmágnás megnyeri a novemberi elnökválasztást.

Sokan Kanadába menekülnének előleForrás: MTI/EPA/Justin Lane

Népszerű az ötlet

Úgy tűnik, nincsenek ezzel egyedül: az oldal egy hete indult, és máris 13 ezer ember regisztrált rá – háromnegyedük amerikai.

Az Egyesült Államok minden részéből vannak jelentkezők, de a legtöbben Seattle-ből és New Yorkból regisztráltak – mondta el Joe Goldman az NBC Newsnak. Az egyedülálló fiatalember maga is közöttük van, mert szeretné megtalálni álmai kanadai párját.

A regisztráció ingyenes, ám sajnos a siker semmit sem garantál, házassággal ugyanis nem jár automatikusan együtt a kanadai állampolgárság.

Egy hét alatt 13 ezren regisztráltakForrás: Rido | Dreamstime.com