17 diáklány halt meg egy thaiföldi kollégiumi tűzben

Csingraj, 2016. május 23.
A Voice TV Thailand adásáról rögzített kép a kiégett kollégium egyik helyiségéről az észak-thaiföldi Csingrajban 2016. május 23-én hajnalban. A kollégiumban legkevesebb 17 iskolás lány bennégett, két lányt eltűntként tartanak nyi
Csingraj, 2016. május 23. A Voice TV Thailand adásáról rögzített kép a kiégett kollégium egyik helyiségéről az észak-thaiföldi Csingrajban 2016. május 23-én hajnalban. A kollégiumban legkevesebb 17 iskolás lány bennégett, két lányt eltűntként tartanak nyilván a hatóságok, és legalább ketten megsérültek. (MTI/AP/Voice TV Thailand)
Vágólapra másolva!
Legalább 17 iskolás lány bennégett egy kollégiumban Thaiföld északi részén - közölte hétfőn a helyi rendőrség.
Vágólapra másolva!

Öt és tizenkét év közötti iskolás lányok az áldozatok. Két lányt eltűntként tartanak nyilván a hatóságok, és még ketten megsérültek.

A kiégett kollégium egyik helyisége az észak-thaiföldi Csingrajban Forrás: MTI/AP/-------------------

A tűzeset ottani idő szerint vasárnap este történt az észak-thaiföldi Csingraj tartományban, csak hétfő kora hajnalra sikerült eloltani a lángokat. A kollégiumban 38 iskolás lány tartózkodott, amikor felcsaptak a lángok. Az alkalmazottaknak csak egy részüket sikerült kimenekíteni az épületből, a többiek a tűz fogságába estek.

A tűzvész oka egyelőre nem ismert.