Burkinivita után nudistastrand lesz Párizsban

Megnyílt az első nudista terasz: páratlan a kilátás (18+) London, tetőterasz, nudista
** EDITORIAL USE ONLY** London’s first nudist roof terrace is hoping to get bums on seats following its opening this week. See SWNS story SWNUDE. Guests won’t need to dress to impress as they are encouraged to bare all and enjoy views of Big Ben and other London landmarks. Erected in Parliament Square, the new 'pop up' venue includes an open-air bar, sun-bathing areas and the opportunity for a bounce on its trampoline or a round or two of swing-ball. With Tuesday's opening coming ahead of the forthcoming heatwave, organisers are hoping the sun terrace doesn’t get too steamy. ****EXCLUSIVE***
Vágólapra másolva!
A párizsi alpolgármester interjút adott az RMC rádiónak, és tényként közölte, hogy nudistastrandot hoznak létre Párizsban. Ebben az az érdekes, hogy ez lesz az első ilyen a francia fővárosban.
Vágólapra másolva!

Bruno Julliard azt mondta, hogy gondolni kell kétmillió francia emberre, akik meztelenül szeretnek strandolni. Párizsban csak egy nudistauszoda van, de az is csak az őszi–téli időszakban, ráadásul csak késő este nyit ki.

Forrás: AFP/Rajesh Jantilal

A zöldek ötletéről van szó, de a polgármester szerint semmilyen politikai megfontolás nincs abban, hogy támogatják. Vagyis ezt nem tekintik válasznak a burkinivitára, arra, hogy nyáron többtucatnyi tengerparti város betiltotta a sokak szerint félelmet keltő, a terrorizmust felidéző muszlim fürdőruhát, a burkinit. Később az államtanács érvénytelenítette a burkinitilalmat, igaz, több polgármester ennek ellenére betiltotta.

Néhány nap múlva pedig nudistaétterem is nyílik Párizsban. A nudistastrand ellen egyébként a centrista MoDem tiltakozott. Ez az a párt, amelynek az alelnökét néhány héttel ezelőtt bevitték a rendőrségre, mert egy barkácsboltban odalopózott két kamasz mögé, és maszturbálni kezdett.