Obama megszagolta magát, démon-e

Barack Obama
Barack Obama
Vágólapra másolva!
Barack Obama egy kampányrendezvényen megszagolta a saját kezét, hogy kénszaga van-e. Egy rádiós műsorvezető azt állította Hillary Clinton biztonsági személyzetének tagjaira hivatkozva, Obama és Clinton mindketten démonok, kénszaguk van.
Vágólapra másolva!

Barack Obama egy választási rendezvényen számolt be róla, hogy egy rádiós műsorvezető azt állította, ő és Hillary Clinton démonok. A műsorvezető szerint az elnöknek és az elnökjelöltnek kénszaga van. "Ehhez mit szólnak?" - tette fel a kérdést Obama.

Az elnök ezután az orrához emelte a jobb kezét, és megszagolta. Majd nevetni kezdett, és csak annyit mondott: "Ne már, emberek!" Az elnök szerint a demokrácia nem működik, ha egyesek ilyeneket mondanak, arról nem beszélve, hogy

Alább a videó a kampányrendezvényről, 2:00-nál kezdődik a démonos rész:

Olyan a szaguk, mint a pokolnak

A rádiós, aki a kijelentést tette, amire Obama reagált Alex Jones, az InfoWars összeesküvés-elméletekkel foglalkozó honlap alapítója és az Alex Jones Show rádióműsor vezetője. A CNN szerint műsorában azt mondta, Obama és Clinton közelében mozgó emberektől, egészen pontosan Hillary Clinton biztonsági személyzetének tagjaitól hallotta, hogy mindketten démonok és kénszaguk van.

"Beszéltem a biztonsági személyzet tagjaival - rettegnek Clintontól. És azt mondták, ezt figyeljék, a nő átkozott démon, és bűzlik, ahogy Obama is.

- mondta Jones.

Trump támogatója

Jones és a honlapja konzervatív álláspontról kritizálja az amerikai kormányt, összeesküvés-elméletekkel körítve. Jones maga például korábban azt állította, hogy a World trade Center elleni támadást a kormány szervezte meg.

Jones emellett Donald Trump republikánus elnökjelölt támogatója, Trump már többször szerepelt a műsorában.