Hét ember meggyilkolását ismerte be Todd Kohlhepp. A férfit korábban azután tartóztatták le, hogy dél-karolinai birtokán egy fém konténerbe zárt, megláncolt nőt találtak.

Todd Kohlhepp szombaton bevallotta a rendőröknek, hogy 2003-ban megölt négy embert, és azt is megmutatta, hol ásta el két másik áldozatát saját birtokán. Minderre azután került sor, hogy a 38 hektáros területen pénteken egy holttestre bukkantak – közölte a BBC.

A szexuális bűnözőként ismert 45 éves Kohlheppet csütörtökön tartóztatták le, miután a birtokán egy megláncolt nőt találtak egy konténerben. A nőt barátjával együtt augusztus óta keresték. A rendőrök egy szexuális bűncselekményekkel foglakozó nyomozótól kaptak egy tippet, hogy érdemes lenne átvizsgálni Kohlhepp birtokát.

A helyszínen az egyik rendőr dörömbölést és sikolyokat halott egy fém szállítókonténerből Woodruffban, a dél-karolinai fővárostól, Columbiától 130 kilométerre északnyugatra. A rendőr pokoli helynek írta le a konténert, amelyen a nyári forróság ellenére nem voltak ablakok, nem volt benne légmozgás, és még a fény sem jutott be.

A kiszabadított nő elmondta, hogy Kohlhepp a szeme láttára lőtte le a 32 éves barátját, az ő holttestét találták meg egy nappal korábban.