67 éves asszonnyal szexuálisan erőszakoskodott egy szudáni fiú, migránsellenes tüntetés Franciaországban

Arzon Franciaország
Arzon, Franciaország
Vágólapra másolva!
Arzon-ban, Vannes régiójában egy 16 éves szudáni fiú sétált az utcán, még a múlt hét végén. Csak néhány napja volt a francia kisvárosban, Calais-ből vitték oda, a kiskorúak migránstáborából. Hogy pontosan mi történt akkor az utcán, azt Francois Touron megyei ügyész mondta el az AFP francia hírügynökségnek.
Vágólapra másolva!

A fiú észrevette, hogy az egyik ház előtt egy 67 éves asszony áll. Tört angolsággal beszélgetni próbált az asszonnyal, majd váratlanul adott neki egy puszit. Majd még ötször megcsókolta az arcán. Az asszonyt ez zavarta, és megpróbálta arrébb lökni. Ezután a fiú elkezdte fogdosni a nő mellét, majd –ahogy az ügyész fogalmazott – maszturbálást kezdett utánozni. A nő kiabált, erre a szudáni fiú elfutott. Az ügyész szerint ami történt, az egyértelműen szexuális erőszak.

Arzon, Franciaország Forrás: Origo

A fiút elfogták, letartóztatták, majd elengedték. Tavasszal fogják bíróság elé állítani. Ezután Arzon-ban tüntetést szerveztek a helyiek, hogy a migránsok ellen tiltakozzanak. A tüntetésen sok rendőr volt, az AFP szerint nem volt botrány.