Az elmúlt évek egyik legaljasabb internetes kalózkodása

Johnny Hallyday zene zenész
HOLLYWOOD, CA - NOVEMBER 10: Singer Johnny Hallyday arrives at AFI FEST 2016 Presented by Audi - Opening Night - Premiere of 20th Century Fox's 'Rules Don't Apply' at TCL Chinese Theatre on November 10, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)
Vágólapra másolva!
Feltörték Johnny Hallyday lányának Facebook-ját, így derült ki, hogy a rocksztár tüdőrákban szenved.
Vágólapra másolva!

Laura Smet, sikeres francia színésznő Facebook-ját internetes bűnözők feltörték. Ott állítólag olyan levelezést olvastak, amelyben arról ír Laura Smet, hogy édesapja, a 73 éves francia rocksztár, Johnny Hallyday haldoklik.Tüdőrákja van, és már a szervezet más részére is átterjedt a betegség, ez derült ki állítólag a levelezésből, ami hamar nyilvánosságra is került. Laura Smet feljelentést tett a rendőrségen.

Johnny Hallyday Forrás: FilmMagic/2016 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin

Egy nappal az internetes bűnözés kiderülése után Johnny Hallyday saját Facebook-oldalán közölte, hogy valóban rákbeteg, de az orvosprofesszorai megfelelően kezelik és minden reménye megvan arra, hogy meggyógyuljon.

Johnny Hallyday és Nathalie Baye az 1983-as César-díjkiosztón Forrás: AFP/Philippe Wojazer

Johnny Hallyday-t tartják a legnagyobb francia rocksztárnak, koncertjei kivételes eseménynek számítanak Franciaországban. Stadionok telnek meg miatta. Több filmben is szerepelt, többször játszott az Oscar-díjas rendező, Claude Lelouch filmjeiben is, mindig drámai szerepeket. Laura Smet édesanyja egyébként a César-díjas francia színésznő, Nathalie Baye. Vele nemrégen exkluzív interjút közöltünk.