Egy 19 éves lány megerőszakolt egy 14 éves fiút, akitől teherbe esett

13 éven keresztül minden nap megerőszakolták Anna Ruston szexrabszolgát  nemi erőszak
Vágólapra másolva!
Az erőszakkal megvádolt lány nagymamája azt mondta, hogy az unokájának zaklatott gyerekkora volt. A rendőrség szerint azonban ez még természetesen nem jogosítja fel a 19 éves lányt a nemi erőszakra.
Vágólapra másolva!

Az alabamai rendőrség beszámolója szerint egy 14 éves fiú megerőszakolásával és más bűncselekményekkel vádolnak egy 19 éves lányt. Kiderült azonban, hogy a fiúval folytatott együttléte után a lány teherbe esett – írja a Fox News.

A lányt a múlt héten letartóztatták, most azonban szabadlábon védekezhet.

A tizenévesek közötti aktus úgy derült ki, hogy az állapotos lány segítséget remélve elmondta történetét egy kórházban dolgozó szociális munkásnak, aki az esetről beszámolt a rendőrségnek. A rendőrök a törvény alapján nemi erőszak vádjával intézkedtek a lánnyal szemben.

A lány nagymamája elmondta, hogy az unokájának borzalmas gyerekkora volt.

A lány szülei drogfüggők voltak, ebből sok konfliktus is volt a családon belül, ezért vette magához a tizenéves lányt. A rendőrség szerint azonban ez még nem jogosítja fel a 19 éves lányt a nemi erőszakra.

A bíróság által kijelölt ügyvéd nem akarta kommentálni a vádakat, de azt mondta, hogy biztosítani fogja védence maximális védelmét.