Egy 19 éves lány megerőszakolt egy 14 éves fiút, akitől teherbe esett

2017.03.21. 12:23

Az erőszakkal megvádolt lány nagymamája azt mondta, hogy az unokájának zaklatott gyerekkora volt. A rendőrség szerint azonban ez még természetesen nem jogosítja fel a 19 éves lányt a nemi erőszakra.

Az alabamai rendőrség beszámolója szerint egy 14 éves fiú megerőszakolásával és más bűncselekményekkel vádolnak egy 19 éves lányt. Kiderült azonban, hogy a fiúval folytatott együttléte után a lány teherbe esett – írja a Fox News

A lányt a múlt héten letartóztatták, most azonban szabadlábon védekezhet. 

A tizenévesek közötti aktus úgy derült ki, hogy az állapotos lány segítséget remélve elmondta történetét egy kórházban dolgozó szociális munkásnak, aki az esetről beszámolt a rendőrségnek. A rendőrök a törvény alapján nemi erőszak vádjával intézkedtek a lánnyal szemben.

A lány nagymamája elmondta, hogy az unokájának borzalmas gyerekkora volt.  A lány szülei drogfüggők voltak, ebből sok konfliktus is volt a családon belül, ezért vette magához a tizenéves lányt. A rendőrség szerint azonban ez még nem jogosítja fel a 19 éves lányt a nemi erőszakra. 

A bíróság által kijelölt ügyvéd nem akarta kommentálni a vádakat, de azt mondta, hogy biztosítani fogja védence maximális védelmét.