Beszorult egy kisfiú feje egy forgó panorámaétteremben - belehalt

Vágólapra másolva!
Meghalt egy ötéves kisfiú egy atlantai luxusétteremben, amely egy felhőkarcolóban működik. A gyerek feje beszorult egy, a forgó padlóhoz erősített bútor és az épület egyik fala közé. A vészrendszer leállította a forgást, a kisfiút kiszabadították, de olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházban meghalt. 
Vágólapra másolva!

Döbbenetes tragédiáról számolt be a The Guardian. Egy ötéves kisfiú feje beszorult egy bútor és a fal közé egy amerikai luxusétteremben. A körpanorámás étterem lassan forog körbe egy felhőkarcolóban, a Westin Peachtree Plaza hotel 72. emeletén, a Georgia állambeli Atlanta városára pazar kilátást biztosítva.

Az ötéves, charlotte-i kisfiúra senki nem figyelt péntek este a vendégek közül, miközben elkóborolt az étteremben, és valahogy egy padlóhoz erősített asztal és az épület fala közé szorult a feje.

– mondta az atlantai rendőrség szóvivője, Warren Pickard.

Az étterem személyzete azonnal kiszabadította a kisfiút, aki nagyon súlyos fejsérülést, zúzódásokat szenvedett. Kórházba szállították, de

az orvosok nem tudták megmenteni az életét.

Az étterem nem reagált a történtekre, de helyi sajtóértesülések szerint meghatározatlan időre zárva marad. Egyébként 1976-ban építették, három szinten helyezkedik el, van egy forgó éttermi része, valamint egy forgó bár, és egy olyan tetőkilátó, amely 360 fokos panorámát biztosít 200 méterrel a város felett.