Újfajta "konditermet" találtak ki Angliában. A berendezésen mindenki meglepődik majd, ugyanis nem biciklik sorakoznak egymás mellett, hanem a hangulatos környezetben ágyak hevernek.

Milyen lehet, ha elmegyünk edzeni, de a spinninget alvásra cseréljük?

David Lloyd létrehozott egy olyan edzőtermet, amit ágyakkal rendezett be. Egy kemény, izzasztó edzés helyett, kényelmes ágy várja az ellátogatót, és egy kiadós 45 perces alvás.

A legjobb része ennek, hogy állítólag

kalóriát is égethet közben. Ugyanis a fitnesz stúdiót hőmérsékletét olyan szintre állítják, melynek hatására alvás közben kalóriát égethet.

Ezt azért találták ki, mert az emberek egyre kevesebb időt töltenek alvással, pedig el sem tudják képzelni mennyire fontos a pihenés.

Olyan dolgokra fókuszálunk, mint a fáradtság vagy a figyelem hiánya de az alvás elengedhetetlen a hosszú távú testi és szellemi jólétünkhöz is

- mondta Kathryn Pinkham, a stúdió társalapítója.

Forrás: Dreamstime

A felmérések alapján a jelentkezők 86 százalékát szülők teszik ki, akik rendszeresen szenvednek a kialvatlanságtól. Úgy gondolják, hogy az általános mentális és fizikai jólétükhöz pedig hozzátartozik az jó éjszakai alvás.

Noha furcsának tűnik, hogy egy fitnesz stúdióban ágyak vannak, de eddig minden azt bizonyítja, hogy hasznos ötlet volt.Persze mindenhol vannak kritikusok, ez például az egyik bírálat: "Ahelyett, hogy azért ment el otthonról, hogy ezt csinálja, miért nem maradt otthon? Szóval azért fizetnek, hogy álmodozzanak vagy fantáziálhassanak edzés helyett?"