Megszólalt a trolimegállóba csapódó Mercedes maffiaperben elítélt sofőrje

Vágólapra másolva!
A kecskeméti maffiaper egyik volt vádlottja vezette azt a Mercedest, ami hétfőn délután egy Citroennek ütközött, majd egy trolimegállóba csapódott.  A balesetben ketten haltak meg, egy 23 éves és egy 37 éves férfi. A TV2 hírműsorának, a Tényeknek nyilatkozott a Mercedes sofőrje. 
Vágólapra másolva!

A balesetben meghalt mindkét férfi a Fővárosi Vízműveknél dolgozott. Szinte egyszerre indultak haza, egyikük trolival, másikuk egy kocsival. A 37 éves férfinak egy 2 éves kislánya van.

A Tényeknek egy szemtanú azt mondta, a buszmegállóban még ketten álltak, egyikük csak azért menekült meg, mert a becsapódás előtt másodpercekkel leült a padra.

A fehér luxus Mercedes sofőrje korábban a kecskeméti maffiaper vádlottja volt, akkor el is ítélték. A férfi telefonon nyilatkozott a Tényeknek, azt mondta, mindkettőjüknek zöld volt a lámpa és a Citroen sofőrje kanyarodott elé. A férfi azt mondta, eltört a bokája és csigolyája, de saját felelősségére elhagyta a kórházat. Azt is mondta, hogy nem volt sem részeg, sem bedrogozva.

A balesetet a rendőrség még vizsgálja, nem nyilatkoztak az okokról.