Visszaköveteli a mozijegy árát a nőtől, mert mobilozott a randi alatt

Intim, Tinder-tippek pasiszemmel: 5 ötlet, hogy jobbra húzzanak téged mobil telefon
Vágólapra másolva!
Egy texasi férfi első randevúra vitte el moziba egy nőt, aki a film nézése helyett folyamatosan a mobilját nézegette. A férfi most peres úton követeli vissza a mozijegy árát.
Vágólapra másolva!

A 37 éves Brandon Vezmar az interneten ismerkedett meg a 35 éves nővel. Meg is beszéltek egy randit, az egyik moziba ültek be megnézni A galaxis őrzői 2-t.

A nő azonban a film nézése helyett folyamatosan mobilozott, üzeneteket írogatott. A férfi szerint a film első 15 percében vagy hússzor használta a mobilt. Vezmar megkérte a nőt, hogy hagyja abba, de ő ugyanúgy folytatta a mobilozást. Ekkor a férfi azt javasolta neki, hogy inkább menjen ki a teremből és ott folytassa a csetelést, mire a nő felállt és kiment.

Ezután már vissza se ment, beszállt a kocsijába és elhajtott. A férfit a mozinál hagyta, fuvar nélkül, ugyanis a filmre mindketten a nő kocsijával érkeztek.

A férfi most peres úton követeli vissza a mozijegy árát, 17,31 dollárt (majdnem 5 ezer forint), mivel szerinte elfogadhatatlan a nő viselkedése.

A nő erre annyit mondott, nem érti, miért követeli rajta a pénzt, hiszen randin voltak - írja az Inside Edition.

Az esetre A galaxis őrzői 2 rendezője is felfigyelt. Twitteren annyit írt: "Miért állnál meg a pernél? A nő börtönt érdemel!"