Trump levágott fejével viccelődött egy amerikai komikus

Vágólapra másolva!
Kathy Griffin színésznő nagy felháborodást keltett azzal, hogy kedden terroristákra emlékeztető videón viccelődött az amerikai elnök halálával. A titkosszolgálat vizsgálja a botrányos felvételt.
Vágólapra másolva!

Kathy Griffin amerikai színész, komikus tegnap egy videót tett közzé arról, ahogyan Donald Trump amerikai elnök levágott fejével pózol – írja a TMZ.

A komikus videóját a bulvároldal tette közzé, azonban szerdán, ugyanezen az oldalon sajnálatát fejezte ki a színész. A titkosszolgálatok már vizsgálatot indítottak az üggyel kapcsolatban. Kathy Griffin a felvételeket Tyler Shields fotóssal készítette.

A színész azóta bocsánatot kért. A videó politikai pártállástól függetlenül a legtöbb emberben felháborodást keltett, amit a bocsánatérés sem tudott tompítani. Tiltakozott Chelsea Clinton, Bill és Hillary Clinton lánya is. A színész a CNN szilveszteri műsorát is vezeti, a televízió szóvivője szerint

„gusztustalan és sértő", amit a felvételen műveltek és nem érti, hogy gondolhatták ezt helyénvalónak.

Arra azonban egyelőre nem válaszoltak, vezetheti-e ezután a szilveszteri televíziós showt. A titkosszolgálat emlékeztetett arra, hogy minden elnök elleni fenyegetést a legkomolyabban megvizsgálnak. Az esetleges nyomozással kapcsolatban részleteket még nem hoztak nyilvánosságra.