Több tízezren részt vettek a manchesteri terror emlékkoncertjén

Manchester, 2017. június 5. A Dave Hogan For One Love Manchester által közreadott képen Ariana Grande (b) és Miley Cyrus amerikai énekesnők a színpadon a One Love Manchester című jótékonysági koncerten a manchesteri Old Trafford Krikettpályán 2017. június 4-én. A kezdeményező Grande és fellépőtársai a bevételt annak a pokolgépes merényletnek az áldozatai javára ajánlják fel, amelyet Grande május 22-i manchesteri koncertjének végén követtek el. (MTI/AP/Dave Hogan)
Vágólapra másolva!
Percek alatt elkapkodták a jegyeket a One Love Manchester koncertre. A koncert teljes bevételét a manchesteri merénylet áldozatainak, illetve családtagjainak ajánlották fel.
Vágólapra másolva!

Percek alatt elkapkodták a jegyeket

A One Love Manchester című jótékonysági koncerten a manchesteri Old Trafford Krikettstadionban tegnap este 16 világszár lépet fel. A kezdeményező Ariana Grande amerikai énekesnő és fellépő társai a bevételt annak a pokolgépes merényletnek az áldozatai javára ajánlják fel, amelyet Grande május 22-i manchesteri koncertjének végén követtek el.

Manchester, 2017. június 5. One Love Manchester című jótékonysági koncert Forrás: MTI/EPA/Nigel Roddis

Az 50 ezer férőhelyes Old Trafford Krikettstadion megtelt

Manchester, 2017. június 5. One Love Manchester Forrás: MTI/AP/Dave Hogan For One Love M/Dave Hogan

Ariana Grande oldalán fellépet többek között Miley Cyrus, Justin Bieber, a Coldplay, a Manchesterben alakult Take That, Katy Perry, Pharrell Williams, Niall Horan, Robbie Williams és a Black Eyed Peas.

Manchester, 2017. június 5. One Love Manchester Forrás: MTI/AP/Dave Hogan For One Love M/Dave Hogan

A 23 éves amerikai énekesnő a múlt hétfőn Manchester 21 ezer fős rendezvénycsarnokában, a Manchester Arenában lépett fel, és telt házas koncertje után egy öngyilkos merénylő felrobbantott egy nagy erejű pokolgépet a távozó tömeg közepén. A merényletben 22-en meghaltak, 117-en megsebesültek. A halálos áldozatok között hét gyerek van, a legfiatalabb egy nyolcéves kislány.

Manchester, 2017. június 5. One Love Manchester Forrás: MTI/AP/Dave Hogan For One Love M/Dave Hogan

Az énekesnő nem sokkal a merénylet után megígérte, hogy visszatér Manchesterbe, és ügynöksége nem sokkal később bejelentette a nagyszabású jótékonysági emlékkoncertet.