Kirakatba rohant egy busz Londonban

London, buszbaleset
London, 2017. augusztus 10. Rendőrök és tűzoltók helyszínelnek egy kétszintes londoni busznál, miután az beleszaladt egy üzet kirakatába a brit főváros Lavender Hill nevű délnyugati városrészében 2017. augusztus 10-én. (MTI/AP/PA/Lauren Hurley)
Vágólapra másolva!
A baleset a forgalmas Battersea főutcán történt. Két nőt a tűzoltóknak kellett kiszabadítania a buszból, a sofőrt kórházba vitték - írta a The Telegraph.
Vágólapra másolva!

Az egyik szemtanú a Twitteren azt írta: szörnyű volt látni, ahogyan a busz a kirakatnak hajt. Abban reménykedett, hogy senki sem sérült meg súlyosabban.

A körülbelül tucatnyi utas közül kilencen kisebb sérülésekkel megúszták.

Két utast viszont a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk,

mert nem tudtak lejönni az emeletről.

Tűzoltók dolgoznak a busznál, miután az beleszaladt egy Lavender Hill-i üzlet kirakatába Forrás: MTI/AP/PA/Lauren Hurley

A helyi járaton utazott a 34 éves Andrew Matthews is, aki azt mesélte, a busz emeletén utazva vette észre, hogy a jármű sodródni kezd, majd következett a becsapódás, ami egészen a negyedik vagy ötödik sorig felszakította a székeket.

Forrás: MTI/AP/PA/Lauren Hurley

Más szemtanúk szerint a busz aljából füst szállt fel.

Sokan azt kiabálták, hogy ég valami.

A kétségbeesett nőt az egyik szemtanú megpróbálta kiszabadítani, de annyira be volt szorulva, hogy nem sikerült. A nő pánikba esett, mert azt hitte, a busz ki fog gyulladni.

A buszsofőrt kórházba szállították.. A mentés idejére a londoni utcát lezárták.