Öt golyót vettek ki a párizsi dzsihadista terroristából

Vágólapra másolva!
Öt lövés is eltalálta Hamou Bachirt, a 37 éves algériai migránst, aki tegnap egy BMW-vel a terrorellenes katonai alakulat tagjai közé hajtott. A rendőrök továbbra sem tudják kihallgatni. Kiderült, hogy a terrorista annak ellenére törvényesen volt Franciaországban, hogy korábban megszegte a migránsok számára előírt tartózkodási szabályokat és ki akarták utasítani. A terrortámadásban hat katona sérült meg. 
Vágólapra másolva!

Tegnap a Figarónak még azt mondta a rendőrség, hogy Hamou Bachirnak úgynevezett ILE kartonja van, ami azt jelenti, hogy megszegte a szabályokat és ki kell utasítani. Azt is feltételezték, hogy Bachir bujkált. Mára a rendőrség pontosított, kiderült, hogy Bachirról 2009-ben állították ki az ILE kartont, azóta viszont már engedéllyel volt Franciaországban.

Hamou Bachir szerda reggel 8 órakor a terrorellenes művelet keretében létrehozott katonai alakulat tagjai közé hajtott, hat katona megsérült, négyen súlyosan. Utána elmenekült, de a rendőrök calais közelében az autópályán megtalálták és miután nem akart megállni, többször rálőttek.