Súlyos vonatbaleset történt Indiában

Aszangaon, 2017. augusztus 29. Kisiklott vagonok Mumbaitól mintegy 70 kilométerre fekvő Aszangaonban történt vonatbaleset helyszínén 2017. augusztus 29-én. Áldozatokról, sebesültekről egyelőre nem érkezett jelentés. (MTI/AP/Rafik Makbul)
Vágólapra másolva!
Az újabb vonatszerencsétlenség India nyugati részén, Aszangaonban történt. A 18 kocsiból álló vonat kisiklott, közülük volt amelyik fel is borult.  A helyszínre érkező tűzoltók azonnak hozzáláttak az emberek kimentéséhez, sérültekről áldozatokról eddig nem érdekezett jelentés. 
Vágólapra másolva!

A vonatnak összesen 18 kocsija volt és Nagpurból Mumbaiba indult. Egyelőre nem tisztázódtak a körülmények, hogy mi miatt siklott ki a szerelvény. Sokan úgy gondolják, hogy a sok esőzés okolható a történtekért, ami az elmúlt napokban a térségre zúdult.

Kisiklott vagonok Mumbaitól mintegy 70 kilométerre fekvő Aszangaonban történt vonatbaleset helyszínén 2017. augusztus 29-én. Forrás: MTI/AP/Rafik Makbul

Egyelőre úgy tudni, hogy a balesetben senki nem sérült meg. A kerületi hatóságok pedig azonnal buszt rendeltek a helyszínre, hogy az utasok célba érjenek.

Az egyre gyakoribb vonatszerencsétlenségeknek egyik fő oka az alulfinanszírozottság lehet.