Megverte mennyasszonyát egy angol férfi, mert a nő arra kérte,hogy ne vezessen részegen.  A férfi rendszeresen féltékenykedett, ami odáig fajult, hogy minden nap követte a fiatal nőt munkahelyére, aki nem beszélhetett más férfiakkal, sem a barátaival. Sőt, még arra is engedélyt kellett kérnie a nőnek, hogy milyen ruhadarabokat viselhet. 

Lauren és Jordan kapcsolata filmbeillő módon kezdődött.  A fiatal nő egy szabadidőparkban doglozott,ott találkozott a férfival. Lauren elmondása szerint először minden tökéletes volt, és biztonságban érezte magát a férfi mellett. Egészen addig, míg munkahelyet nem váltott. Egy kávézóban került, ezután változott meg a férfi viselkedése. Lauren minden lépéséről tudni akart, követte a munkahelyére, és képes volt órákig ülni a kávézó egyik asztalánál, csak, hogy szemmel tarthassa a lányt. Később nemcsak féltékenykedett, hanem már erőszakossá is vált- írja a DailyMail.

A nőnek engedélyt kellett kérnie, hogy hordhasson bizonyos ruhadarabokat. Sminkelni sem hagyta a fiatal nőt, mert attól tartott, hogy így vonzóbbá válik a többi férfi számára. Ekkor már többször meg is verte az agresszív férfi. Jordan, Lauren minden lépését figyelte és azt sem hagyta, hogy meglátogassa a barátait. 

Szörnyű volt. Megpróbáltam meggyőzni, hogy nincs oka a féltékenykedésre, mert csak őt akarom. De reménytelen volt. Később bocsánatot kért tőlem és azt mondta, hogy szakszerű segítséget kért a dühkitörései miatt. Én ostoba módon hittem neki."- meséli a fiatal nő.

2016. májusában Jordan és barátai a kedvenc csapatuk győzelmét ünnepelték. A férfi lerészegedett, és megtámadta mennyasszonyát, mert a fiatal nő megpróbálta meggyőzni, hogy a férfi részegen ne vezessen.

„Azt mondtam, hogy szeretnék hazasétálni. Erre ideges lett"- emlékszik vissza arra az estére Lauren, aki könyörgött a férfinek, hogy ne vezessen, de Jordant nem hatották meg a szavak. Lauren rákiabált Jordanre, hogy álljon meg, mire a férfi lefékezett, és az út közepén állt meg.

A férfi ekkor ököllel ütni kezdte Lauren arcát, a nyakát és a gyomrát. A lány fejéből ömlött a vér, amikor könyörögni kezdett vőlegényének, hogy hagyja abba.
Arra gondoltam, hogy meg fog ölni, annyira kegyetlen volt. Sikerült kinyitnom az ablakot és segítségért kiáltanom olyan hangosan, ahogy csak tudtam."Egy pár végül meghallotta a kiáltását, és Lauren segítségére siettek. A nő kihúzta Laurent a kocsiból, míg a nő barátja hívta a rendőrséget. Ekkor Jordan kimászott az autóból, és olyan messze tántorgott el, amennyire csak tudott.

Több mint egy év telt el azóta. Lauren most egy smink és szépségterápiás tanfolyamra iratkozott be a West Midlands-i főiskolára. Azt szeretné, ha története hatna a családon belüli erőszakot átélt nőkre. 

A nők erősek, gyönyörűek és nem kellene hagyniuk, hogy az olyan szörnyek, mint Jordan tönkretegyék az életüket! Remélem az utazásom inspirálhat olyan embereket, akik hasonló rémálmokat éltek át, hogy elsétáljanak a támadójuk elől és olyan életet éljenek, amilyet maguknak választottak" - mondja.

Jordant bűnösnek találta a bíróság ittas vezetés és súlyos testi sértés miatt. Nemcsak 20 hónapra tiltották el a vezetéstől, és 250 Font kifizetésére kötelezték, amivel Miss Richmondot kárpótolja, hanem eltiltották volt jegyesétől egy évre, és 180 óra közmunkára ítélték.