Orbán Viktor Szingapúrban: Közép-Európában van a jövő

2017.09.27. 06:59

Közép-Európa egy feltörekvő, kiemelkedő régió, „ebben a régióban van a jövő” - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Szingapúrban rendezett szingapúri-magyar üzleti fórumon.

A következő 15-20 évben az európai gazdasági növekedés középpontja Németországban és Közép-Európában lesz, ezért ebben a térségben érdemes befektetni - szólt a jelen lévő üzletemberekhez a kormányfő.

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a magyar-szingapúri üzleti fórumon SzingapúrbanForrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

Kifejtette: a délkelet-ázsiai országba látogató magyar delegáció célja a szingapúriak meggyőzése arról, hogy vegyenek részt abban a sikertörténetben, amelyet a magyar gazdaság fejlődési íve ad”. A magyar vállalkozókat pedig ugyanígy szeretnék meggyőzni arról, hogy vegyenek részt a szingapúri fejlődés adta sikertörténetben - tette hozzá.

A miniszterelnök reményének adott hangot, hogy a következő magyar-szingapúri találkozón ”két, saját útját járó ország növekvő gazdaságáról” adhatnak majd számot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK