Orbán Viktor Szingapúrban: Közép-Európában van a jövő

Orbán Viktor Szingapúr
Szingapúr, 2017. szeptember 27. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a magyar-szingapúri üzleti fórumon Szingapúrban 2017. szeptember 27-én. MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs
Vágólapra másolva!
Közép-Európa egy feltörekvő, kiemelkedő régió, „ebben a régióban van a jövő” - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Szingapúrban rendezett szingapúri-magyar üzleti fórumon.
Vágólapra másolva!

A következő 15-20 évben az európai gazdasági növekedés középpontja Németországban és Közép-Európában lesz, ezért ebben a térségben érdemes befektetni - szólt a jelen lévő üzletemberekhez a kormányfő.

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a magyar-szingapúri üzleti fórumon Szingapúrban Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

Kifejtette: a délkelet-ázsiai országba látogató

A magyar vállalkozókat pedig ugyanígy szeretnék meggyőzni arról, hogy vegyenek részt a szingapúri fejlődés adta sikertörténetben - tette hozzá.

A miniszterelnök reményének adott hangot, hogy a következő magyar-szingapúri találkozón ”két, saját útját járó ország növekvő gazdaságáról” adhatnak majd számot.