Vízbe fojtotta a saját gyerekeit, most a börtönőrökkel szexel

2017.09.30. 13:30

Több mint 20 évre ítéltek egy dél-kaliforniai nőt, aki kegyetlenül meggyilkolta a saját gyerekeit. A 46 éves Susan Smith most az őrökkel, sőt a börtönparancsnokkal szexel.

Susan Smith ma és 1994-benForrás:Youtube

Susan Smith 1994-ben bezárta az autóba a 14 hónapos és a 3 éves gyerekét, majd belehajtott egy tóba. A dél-karolinai nőt akkor életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. A mostani a második börtön, ahol elhelyezték. Drogot is nagyon sokszor találtak már nála, és az is előfordult, hogy megcsonkította magát. Most pedig szexuális életet él a börtönőrökkel. 

Sőt még a börtönparancsnokkal is kikezdett már, aki öt év felfüggesztett börtönbüntetést kapott. 

A nő többször kapott fegyelmit, az egyik őrt pedig, akivel viszonya volt Smithnek, három hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték. 

Az asszony egyszer azt nyilatkozta, hogy nem tartja magát szörnyetegnek. Azt mondja, hogy szerette a gyerekeit, és nem velük, hanem saját magával akart végezni.  Később már arról beszélt, hogy először öngyilkos akart lenni, és nem gondolta, hogy a családjával szembe kell majd néznie - írja a Dailymail.co.uk.

Miután vízbe fojtotta a két gyereket, azt mondta a rendőröknek, hogy egy fekete férfi rabolta el őket.

Smith gyerekei, akiket az asszony megöltForrás:Youtube

Amikor viszont fény derült az igazságra, azt állította, hogy a családja érdekében hazudott; így szerette volna megvédeni őket. Legkorábban 2024-ben veszik elő újra a nő ügyét. Akkor akár szabadlábra is helyezhetik.