13 éves tanítványával szexelt, aztán fotókkal zsarolta

Vágólapra másolva!
A kaliforniai San José-ban Samuel Neipp titkos viszonyba bonyolódott az egyik tanítványával, ami három évig tartott. Ma a tanár 34, a diáklány 16 éves. Amikor lebukott, Samuel Neipp azzal próbálta megzsarolni volt tanítványát, hogy az interneten közzé teszi meztelen képeit, ha tanúskodik ellene.
Vágólapra másolva!

A rendőrség egyelőre kevés információt osztott meg a nyilvánossággal az esetről. Annyit lehet tudni, hogy a bűnös viszony három évvel ezelőtt kezdődött az akkor 31 éves tanár és 13 éves tanítványa között. Nem lehet tudni azt sem, hogy egyikük vagy másikuk szakított-e, esetleg együtt buktak le. Az sem nyilvános, hogy ki volt a feljelentő: a diáklány vagy valaki más?

Samuel Neipp Forrás: Fox News

Mint ahogy a Fox News közölte, az biztos, hogy a tanár a beismerő vallomás helyett mindent tagadott. Majd pedig megzsarolta a diáklányt, hogy meztelen képeit közzé teszi az interneten, ha tanúskodik ellene. Ezzel azonban csak súlyosbított a helyzetén, így már három bűncselekmény miatt kell felelnie.

Kiskorúval létesített szexuális kapcsolat, gyerekpornó birtoklása és zsarolás.

Ezzel a bűnlajstrommal már arra sem kapott lehetőséget, hogy óvadék ellenében szabad lábon védekezhessen, hanem a börtönben várja, hogy lefolytassák a nyomozást ellene.