Több mint 3000 péniszt találtak egy hullaházi dolgozónál

2017.10.17. 11:37

Szervkereskedelem gyanúja miatt tartottak házkutatást egy hullaházban dolgozó férfinál, akiről kiderült, hogy 10 éven keresztül több mint 3000 holttestet csonkított meg az Egyesült Államokban. A levágott péniszeket az otthonában gyűjtötte.

A World News Daily Report cikke szerint az FBI szervkereskedelem gyanújával tartott házkutatást az 54 éves Dave Murray houstoni lakásán. A férfi a Harris Megyei hullaházban dolgozott.

Az egész ház tele volt befőttesüvegekkel, amelyekben formalinban úszó péniszeket tartott” – mondta a kutatás után Andy Ramirez, az FBI szóvivője.

A Szövetségi Nyomozóiroda eltűnt testrészekről kapott jelentéseket, és a nyomozás közben jutottak el Murray-hez, aki letartóztatása után azonnal vallomást tett:Részletes leírást adott arról, hogyan vágta le, és tárolta halott férfiak nemi szervét több mint tíz éven keresztül”– jegyezte meg a szóvivő. Azt is elárulta, hogy összesen 7 órába telt, mire az összes levágott testrészt és bizonyítékot összegyűjtötték.

Murray előzetes letartóztatásban marad, hamarosan pszichiátriai kezelés alá veszik. Amennyiben a szakemberek alkalmasnak találják arra, hogy bíróság elé álljon, várhatóan még októberben megkezdik az eljárást. Eddig összesen 53 pontban emeltek vádat ellene, de ez a szám elérheti – az áldozatok száma miatt – a 3000-et is.

Forrás: http://worldnewsdailyreport.com/fbi-seizes-over-3000-penises-during-raid-at-morgue-employees-home/