Saját 14 éves lányát megerőszakolta és megölte a drogkereskedő

Vágólapra másolva!
A 49 éves Mark Mesiti a halálbüntetés elkerülése érdekében vádalkut kért és 49 rendbeli bűncselekmény elkövetését ismerte be önként a bíróság előtt.
Vágólapra másolva!

A Fox News beszámolója szerint 2005-ben a kaliforniai gyámügyi hatóság Alycia Mesiti-Allen és öccse anyját kiskorúak felügyeletére alkalmatlannak nyilvánította, így kerültek az apjukhoz, bár neki is volt már priusza ittas vezetésért és banki csalásért. Azt azonban nem tudhatta az ügyben döntő állami hivatalnok, hogy

a halálba küldi a kislányt.

Mark Mesitiről két dolog derült ki azóta: egyrészt metamfetamint előállító laboratóriumot működtetett, másrészt fiatal nőket, sőt tinédzsereket erőszakolt meg.

Mark Mesiti és Alycia Mesiti-Allen Forrás: Fox News

Az akkor 14 éves Alycia 2006-ban eltűnt, majd 2009-ben megtalálták elásott holttestét egy olyan ház közelében, amelyet korábban Mark Mesiti bérelt. A boncolás többféle gyógyszert, illetve drogot is kimutatott a lány szervezetében antidepresszánstól a metamfetaminig, utóbbi túladagolása okozta a halálát.

Miután vádat emeltek Mark Mesiti ellen, a számítógépe merevlemezének tartalmára is kiterjedő házkutatás képeket és videofájlokat talált, amelyek bizonyítják, hogy molesztálta saját lányát, illetve további megerőszakolt áldozatai között legalább még egy olyan volt, akiről tudta, hogy nincs még 18 éves.