Öngyilkos lett egy szexuális zaklatással vádolt walesi politikus

A szexuális zaklatási ügybe keveredett volt walesi miniszter, Carl Sargeant 2017.november 7-én öngyilkos lett.
A szexuális zaklatási ügybe keveredett volt walesi miniszter, Carl Sargeant 2017.november 7-én öngyilkos lett.
Vágólapra másolva!
Holtan találták Connah's Quay-i otthonában azt a 49 éves munkáspárti politikust, Carl Sargeant, aki több társával együtt szexuális zaklatás vádja miatt távozni kényszerült a walesi kabinetből. Hasonló okokból a múlt héten lemondott posztjáról Michael Fallow védelmi miniszter és Damien Green miniszterelnök-helyettes is.
Vágólapra másolva!

A múlt héten óriási botrányt kavart Nagy-Britanniában, hogy a walesi kabinet több tagját is szexuális zaklatással vádolták meg.

Köztük a 49 éves Carl Sargeant, aki miután 3 volt női beosztottja is megvádolta szexuális zaklatással, múlt pénteken önként lemondott a közösségekért és gyermekvédelemért felelős miniszteri posztjáról.

A szexuális zaklatási ügybe keveredett volt walesi miniszter, Carl Sargeant 2017.november 7-én öngyilkos lett. Forrás: Wikipédia

A munkáspárti politikus tagadta az ellene felhozott vádakat, és a sajtóval röviden csak annyit közölt, hogy pár nap alatt tisztázni fogja magát.

A nős Sargeantnak két felnőtt gyermeke van, egy 23 éves fia és egy 25 éves lánya.

Felesége, Bernie az egyik brit hírportálnak a hétvégén még azt nyilatkozta, hogy természetesen a családot és Carlt is nagyon megviselték az ellene felhozott vádak, amelyek szerinte is koholmányok, és bízik benne, hogy ahogy azt a múlt hét végén férje ígérte, egy-két napon belül tisztára mossa majd a becsületét.

Aztán tegnap a szigetországban bombaként robbant a BBC híre, miszerint a munkáspárti politikust holtan találták Connah's Quay-i házában.

Miután a tüzetes hatósági vizsgálatok alkalmával a helyszínen nem találtak idegenkezűségre utaló nyomokat, a rendőrségi szóvivő a brit hírcsatornának azt mondta, egyértelműen kijelenthető, hogy Carl Sargeant öngyilkos lett.

Azt viszont nem árulta el, hogy milyen módszerrel vetett véget életének.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!