Kislányokat zaklatott egy német úszóedző

2017.11.13. 15:47

Letartóztattak egy 33 éves úszásoktatót, aki állítólag éveken át több mint 20 kislányt zaklatott szexuálisan Németországban..

A férfit  eddig több mint húsz, 5 és 7 év közötti kislány szexuális zaklatásával vádolják. A  molesztálások Baden-Württemberg tartományban állítólag 2015 nyara és 2017 ősze között történtek, többek között Achern, Bad Liebenzell, Gernsbach, Kuppenheim és Baden-Baden uszodáiban, ahol a férfi úszóedzőként dolgozott.

IllusztrációForrás: PhotoAlto/Thierry Foulon / Altopress/Thierry Foulon

 A Baden-badeni Ügyészség szóvivője szerint az úszásoktató német állampolgár, és büntetlen előéletű. Egyelőre nem tett beismerő vallomást, és nem akarta kommentálni sem az ellene felhozott vádakat. 

Utoljára két 5 éves kislány szülei tettek ellene feljelentést, miután a gyerekek otthon elmondták, hogy az edzőjük sokszor "megsimogatta őket a víz alatt is", és az " öltözőben is gyakran felügyelt rájuk".

Az ügyészség szerint vélhetőleg a közeljövőben még több eset fog kiderülni, mivel elkezdték meghallgatni azt a több mint száz gyereket, akiket a 33 éves férfi úszásra oktatott az elmúlt években.