Meztelenül zuhant ki a modell a huszadikról

2017.12.12. 21:05

A 19 éves holland fotómodell, Ivana Smit holttestét Malajzia fővárosában, Kuala Lumpurban egy toronyház hatodik emeleti erkélyén találták meg. A huszadik emeleti erkélyről esett ki meztelenül, eddig tisztázatlan körülmények között.

A New Straits Times tudósítása szerint Ivana Smit, 19 éves holland fotómodell halálának estéjén egy házaspárral volt szórakozni Kuala Lumpurban, amelynek során mindhárman jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztottak. Ezt követően visszatértek a házaspár lakásába. Innentől sajnos nem lehet tudni, hogy pontosan mi történt. A házaspár állítása szerint ők visszavonultak a szobájukba, és onnan nem hallottak semmit.

Ivana SmitForrás: twitter.com

Nem lehet tudni, hogy Ivana Smit mit csinált a huszadik emeleti lakásban közvetlenül a halála előtt. Ami tény: részegen és meztelenül kizuhant az erkélyről és egy hatodik emeleti erkély napellenző ponyvájába csapódott bele. A hatóságok meghallgattak minden szóba jöhető tanút. Ennek alapján nem valószínű, hogy gyilkosság vagy öngyilkosság történt volna. Úgy tűnik, hogy egy ostoba baleset vetett véget a fiatal szépség életének.