Fejbelőtték a rendőrt igazoltatás közben

Vágólapra másolva!
Az USA Indiana államában, Louisville-ben egy egyszerű közúti igazoltatás folyamán a 79 éves Oscar Kays ellenségesen kezdett viselkedni, fegyvert rántott és több lövést adott le. Az egyik golyó Morgenn Evans rendőr fejébe fúródott.
Vágólapra másolva!

Rutinszerű közúti igazoltatásnak indult, amikor az indianai állami rendőrség járőre megpróbált megállítani egy szürke Chevrolet Silveradót. Az autót vezető 79 éves Oscar Kays kiszállt a járműből, majd hirtelen, minden különösebb ok nélkül ellenségesen kezdett viselkedni a rendőrökkel.

Pisztolyából több lövést adott le, az egyik golyó Morgenn Evans rendőr fejébe fúródott.

Oscar Kays elhajtott a helyszínről, később az otthonában tartóztatták le, és a Clark megyei börtönbe került. Egyelőre nincs információ róla, hogy mi volt a lövöldözés kiváltó oka.

Oscar Kays Forrás: Indianai Állami Rendőrség

A Fox News-t az Indianai Állami Rendőrség sajtóreferense, Todd Ringle arról tájékoztatta, hogy Morgenn Evanst a Louisville-i Egyetem kórházába szállították, és minden esélye megvan rá, hogy teljesen felépüljön a sérüléséből, egyben a család és a rendőrség nevében megköszönte a rengeteg érdeklődést és az együttérzés kinyilvánítását.