Nicole Andrews a Canyon Creek-i Egyház önkéntes ifjúsági ügyintézője volt. Itt ismerkedett meg azzal a kiskorú fiúval, akivel szexuális kapcsolatot létesített. A keddi nap folyamán megrontás bűncselekménye miatt letartóztatták.

A Fox News információi szerint 31 éves Nicole Andrews, a Cedar Park Middle School tanára a Canyon Creek-i Egyház önkéntes ifjúsági ügyintézője volt. Itt ismerkedett meg azzal a kiskorú fiúval, akivel szexuális kapcsolatba került. További részletek nem kerültek nyilvánosságra. De miután októberben felmerült a gyanú, ezt követően a tanárnő november 6-án felmondott munkahelyén. December 12-én pedig a Williamson megyei rendőrség kiskorú szexuális zaklatása, illetve tanár és diák közötti helytelen kapcsolat vádjával letartóztatta.

Nicole AndrewsForrás: Williamson megyei rendőrség

Monty Watson, a Canyon Creek-i Egyház vezető lelkipásztora kijelentette: „Együttérzünk az áldozattal és családjával, és imádkozunk minden érintettért. A hatóságokkal közösen dolgozunk az ügy felderítésén, és teljes mértékben együttműködünk a vizsgálat folyamán."