Aki úgy néz ki, mint te, azzal nem történik ilyesmi

Glamour Celebrates 2017 Women Of The Year Awards - Arrivals GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment
BROOKLYN, NY - NOVEMBER 13: Womens March Assistant Treasurer Linda Sarsour attends Glamour's 2017 Women of The Year Awards at Kings Theatre on November 13, 2017 in Brooklyn, New York. Dimitrios Kambouris/Getty Images for Glamour/AFP
Vágólapra másolva!
Martha MacCallum szerda esti tévéműsorában Asmi Fathelbab beszélt arról, hogy állítása szerint 2009-ben zaklatás érte, amikor az Amerikai Arabok Szövetségénél dolgozott, de a főnöke eltussolta az ügyet.
Vágólapra másolva!

Linda Sarsour az idei év elejéig, tizenegy éven keresztül volt az Amerikai Arabok Szövetsége ügyvezető igazgatója Brooklynban. 2009-ben alkalmazottja, Asmi Fathelbab azzal kereste meg, hogy a munkahelyén szexuális zaklatás érte. Erre Linda Sarsour elég agresszív módon azt mondta a meglehetősen gömbölyded idomokkal rendelkező fiatal nőnek:

„Aki úgy néz ki, mint te, azzal nem történik ilyesmi."

És még azzal is megfenyegette, ha tovább „terjeszti ezt az alaptalan pletykát", akkor az állítólagos zaklató be fogja perelni rágalmazásért.

Linda Sarsour Forrás: AFP/Getty Images/Dimitrios Kambouris

Amióta Asmi Fathelbab a közösségi médiában közzé tette a maga #metoo történetét, azóta sokan támadják azért, mert lejáratja az amerikai arabok közösségét és annak ismert aktivistáját, Linda Sarsourt. Maga Sarsour Twitter-bejegyzésében azt közölte, hogy meg fogja védeni magát és a becsületét, és nem tűri el, hogy bárki megkérdőjelezze a nők iránti elkötelezettségét.