Meztelenül, hidegvérrel gyilkolt a 24 éves postás

Vágólapra másolva!
Az emberek nem értik, hogyan történhetett ez meg a városukban. Sokan egy családtagot, mások barátot vesztettek el.
Vágólapra másolva!

Megdöbbentette az amerikai kisváros, Dublin (Ohio állam) lakóit a brutális gyilkosságsorozat, amit egy 24 éves postai dolgozó követett el még szombat hajnalban. A Fox News tudósítása szerint DeSaune Stewart hidegvérrel, előre eltervezve indult el hajnalban munkahelyére ahol agyonlőtte munkatársát majd egy másikat is három órával és négy mérfölddel odébb. A város lakói azóta sem tudják felfogni hogyan történhetett ez meg. A rendőrség nem sokkal a második támadást követően elkapta a gyilkost.

A 24 éves postai dolgozó, szombaton hajnali 4 óra körül, 3 órával a munkakezdése előtt, meztelenül és felfegyverkezve agyonlőtte munkatársát a dublini postán, ahol ő maga is dolgozott.

Az 52 éves Lance Herrera-Dempsyt

először meglőtte, majd a földön fekvő férfibe belelőtt még egyszer.

"Nem lett volna szabad így meghalnia" - mondta Herrera-Dempsy testvére Lisa Gonzales.

Majd három órával a postai lövöldözés után Stewart újra ölt. Négy mérfölddel odébb egy másik munkatársára támadt rá, szintén meztelenül és felfegyverkezve egy kézi fegyverrel. Az 53 éves postavezetőnőt Ginger Ballardot követte, majd egy parkolóban

a földre lökte a nőt, aki olyan súlyosan beverte a fejét, hogy az a helyszínen meghalt.

"Felfoghatatlan, annyira szerettem őt" - mondta Ginger Ballard jó barátja, Terri Rivera.

A rendőrség mindkét esetben "munkahelyi erőszaknak" nevezte a történteket. DeSaune Stewartot nem sokkal a második támadás után el is kapta a helyi rendőrség, és letartóztatták két ember meggyilkolásáért.