A gyerekei várták szenteste, egy részeg, drogos sofőr megölte

Vágólapra másolva!
Megölt egy háromgyerekes kaliforniai autópálya-rendőrt egy részeg, drogos sofőr szenteste. Egy buliból hajtott haza olyan állapotban, amilyenben más az utcára sem menne ki.
Vágólapra másolva!

Megölt egy háromgyerekes kaliforniai autópálya-rendőrt egy részeg, drogos sofőr szenteste Haywardnál. Ernest Sanchez rendőrfőnök a karácsony reggelén tartott sajtótájékoztatón szomorúságról és dühről beszélt, nemcsak amiatt, mert az egyik kollégájuk halt meg, hanem mert

egyre több tragédiát okoz az ital és a marihuána a térségben.

A 33 éves Andrew Camilleri társával, Jonathan Velasquezzel Haywardnál, az autópálya jobb oldalán, a leállósávban figyelte a forgalmat egy SUV-ban ülve, amikor egy 22 éves sofőr letarolta az álló járőrautót egy piros Cadillacben ülve éjfél előtt fél órával. Akkora erővel csapódott neki a rendőröknek, hogy a SUV egy kompakt autó méretű ronccsá zsugorodott össze.

Andrew Camilleri Forrás: kaliforniai autópálya-rendőrség (CHP)

Velasquez megsérült, de már kiengedték a kórházból, a háromgyerekes Camilleri viszont, aki az anyósülésen ült, meghalt. Mindketten viselték a biztonsági övet.

A balesetet okozó sofőr súlyos állapotban van, egy buliból ment hazafelé, ahol rengeteget ivott és füvezett is.

A halott rendőr egy éve és négy hónapja dolgozott a kaliforniai autópálya-rendőrségnél a Los Angeles Times tudósítása szerint.