Hajnalban órákig kóborolt a városban egy kétéves kisfiú

Kis híján elraboltak egy óvodás gyereket Budapesten
síró gyermek gyerek kisfiú ölelés vigasztal nyugtat sokk
A "kis kaland" tragédiával is végződhetett volna a bajor városban. Szerencsére nem így történt. ( Képünk illusztráció)
Vágólapra másolva!
A bajorországi kisfiú vasárnap hajnalban, miután a felébredt a rokonoknál, úgy gondolhatta, hogy akkor ő most felfedezi a számára még idegen kisvárost. Fogta a maciját, és úgy ahogy volt, pizsamában elindult felfedező körútjára a hatfokos hidegben.
Vágólapra másolva!

A mindössze kétesztendős csöppség szombaton érkezett szüleivel látogatóba az alsó-bajorországi Landshutban élő rokonokhoz.

A DPA hírügynökség beszámolója szerint másnap hajnalban valószínűleg rosszat álmodhatott, és miután felriadt, nem sírt, nem követelte a szüleit.

Inkább úgy, ahogy volt, egy szál pizsamában kisomfordált a házból, amelynek bejárati ajtaját a tulajdonosok előző este elfelejtették becsukni.

Azt, hogy a hajnali hatfokos hidegben pontosan mennyit csatangolt az utcákon a kisfiú, nem tudni, viszont a kora reggeli órákban egy járókelő több kilométerre a "családi háztól", a belvárosban értesítette a rendőrséget, hogy egy pizsamás kóbor kisfiút talált az utcán.

Landshut városa. Forrás: AFP

Mivel a rendőrségnek egy órán belül sem sikerült, az egyébként nyugodt, mosolygós kisgyerek szüleinek a nyomára akadni,

addig ugyanis nem érkezett hozzájuk eltűnt gyerekről bejelentés,

így a gyereket a városi kórház gyerekosztályára vitték.

Ott megvizsgálták, semmi baját nem találták, és egy darabig még megfigyelték, amíg reggel 8 körül pánik közepette meg nem érkeztek a szülők a kórházba. Akkor már elsírta magát a gyerek.

A "kis kaland" tragédiával is végződhetett volna a bajor városban. Szerencsére nem így történt.

( Képünk illusztráció)

Forrás: Thinkstock

Pusztán a szerencsének, na meg elsősorban a vasárnap hajnali gyér forgalomnak volt köszönhető, hogy happy enddel végződött az eset, ugyanis

a gyermek állítólag több, egyébként forgalmasnak mondható kereszteződésen is keresztülsétált a hajnali órákban Landshutban.